1600 W

Відображаєтся всі 4 результата
5226,96 грн

Кутові шліфувальні машини METABO W 2400-230 (600378000) Надійний мотор Додаткова рукоятка може бути встановлена в трьох положеннях: ліворуч, праворуч або зверху Запобіжний вимикач: блокування проти випадкового включення Автоматичне відключення вугільних щіток для захисту двигуна Зображені інструменти можуть відрізнятися залежно від конфігурації оснащенням та технічними характеристиками. Враховуйте обсяг поставки та опис виробу. Приладдя входить до комплекту, лише якщо зазначено у обсязі поставки.

5534 грн

Кутові шліфувальні машини METABO WX 2400-230 (600379000) Надійний мотор Електронний захист від перевантаження та захист від повторного пуску Додаткова рукоятка може бути встановлена в трьох положеннях: ліворуч, праворуч або зверху Запобіжний вимикач: блокування проти випадкового включення Автоматичне відключення вугільних щіток для захисту двигуна Зображені інструменти можуть відрізнятися залежно від конфігурації оснащенням та технічними характеристиками. Враховуйте обсяг поставки та опис виробу. Приладдя входить до комплекту, лише якщо зазначено у обсязі поставки.

38020 грн 29999 грн

Штроборіз METABO MFE 65 (600365000) Ідеальне рішення при монтажі санітарно-технічного обладнання: прокладення водопровідних ліній і труб під штукатуркою з глибиною фрезерування до 65 мм Регульована ширина пазу та глибина різання  Двигун Metabo Marathon з запатентованим захистом від пилу для тривалого терміну експлуатації Електронна система відключення при перевантаженні для тривалого терміну експлуатації Плавний пуск: обмеження пускового струму запобігає ривку інструменту і заклинюванню при запуску Електронний плавний пуск і захист від повторного пуску для безпечної роботи.

45298 грн 37999 грн

Стругальний верстат METABO HC 260 C – 2,2 WNB (0114026000) Легке та таке, що не потребує використання інструмента, переобладнання у фуговальний або рейсмусовий верстат Стабільний редуктор для рівномірного просування заготівки Стругальний стіл із масивного сірого чавуну Зручне регулювання висоти корбовою ручкою Ножі рубанка з подвійним лезом для підвищення ресурсу Фугувальний упор поворотний 90°-45° Потужний універсальний двигун для стабільної подачі та рівномірної обробки заготовки Тихий надійний індукційний двигун, що не потребує технічного обслуговування Захист від повторного пуску: запобігає ненавмисному пуску після переривання енергопостачання Зображені інструменти можуть відрізнятися залежно від конфігурації оснащенням та технічними характеристиками. Враховуйте обсяг поставки та опис виробу. Приладдя входить до комплекту, лише якщо зазначено у обсязі поставки.