4413 N

Відображаєтся всі 3 результата
8696 грн

Акумуляторний картриджний пістолет METABO KPA 10.8 600 (602117850) Висока сила витискування дозволяє працювати з усіма поширеними герметиками і клейовими матеріалами Повільне регулювання швидкості витискування для точності робіт Проста зміна жорстких картриджів і картриджів із плівки Жодного підтікання завдяки автоматичному зворотному ходу зубчатої рейки Повністю металевий привід для тривалого терміну використання Технологія Ultra-M: максимальна потужність, щадне заряджання і 3 роки гарантії на акумуляторний блок Зображені інструменти можуть відрізнятися залежно від конфігурації оснащенням та технічними характеристиками. Враховуйте обсяг поставки та опис виробу. Приладдя входить до комплекту, лише якщо зазначено у обсязі поставки.

9874,97 грн

Акумуляторний картриджний пістолет METABO KPA 10.8 600 (602117600) Висока сила витискування дозволяє працювати з усіма поширеними герметиками і клейовими матеріалами Повільне регулювання швидкості витискування для точності робіт Проста зміна жорстких картриджів і картриджів із плівки Жодного підтікання завдяки автоматичному зворотному ходу зубчатої рейки Повністю металевий привід для тривалого терміну використання Технологія Ultra-M: максимальна потужність, щадне заряджання і 3 роки гарантії на акумуляторний блок Зображені інструменти можуть відрізнятися залежно від конфігурації оснащенням та технічними характеристиками. Враховуйте обсяг поставки та опис виробу. Приладдя входить до комплекту, лише якщо зазначено у обсязі поставки.

11008 грн

Акумуляторний картриджний пістолет METABO KPA 10.8 400 (602117610) Висока сила витискування дозволяє працювати з усіма поширеними герметиками і клейовими матеріалами Повільне регулювання швидкості витискування для точності робіт Жодного підтікання завдяки автоматичному зворотному ходу зубчатої рейки Повністю металевий привід для тривалого терміну використання Технологія Ultra-M: максимальна потужність, щадне заряджання і 3 роки гарантії на акумуляторний блок Зображені інструменти можуть відрізнятися залежно від конфігурації оснащенням та технічними характеристиками. Враховуйте обсяг поставки та опис виробу. Приладдя входить до комплекту, лише якщо зазначено у обсязі поставки.