2800 об/хв

Відображаєтся всі 7 результатів
8499 грн

Легка бензокоса – найкращий вибір для власників приватних будинків. Легкий запуск завдяки системі Smart Start®, вимикач з функцією автоповернення та ручний паливний насос. Надійний гнучкий привідний вал. Комплектується напіватоматичною тримерною голівкою Т25 з кордом, ножем для трави та підвіскою Standard на два плеча.

8499 грн

Професіонали знають що бензокоса Husqvarna має потужний двигун, це спрощує важку роботу. Завдяки універсальному Husqvarna Brushcutter 129R ця потужність стала доступною звичайним споживачам. Brushcutter 129R володіє потужним 27 см³ двигуном та професійною якістю, що поєднані зі зручним користуванням.

Об'єм циліндра
Потужність
Швидкість холостого ходу
Об'єм паливного бака
Вага
Гарантія
Країна бренду
13049 грн

Легкі бензоножиці з низьким рівнем шуму для домашнього використання з простими у використанні функціями такими, як Smart Start® і регульована задня рукоятка.

19949 грн

Husqvarna 535RX це нова бензокосарка в універсальному класі з двигуном 35 куб. см. Машина створена для жорсткого комерційного використання. Найвища продуктивність досягається завдяки великій потужності, унікальній ергономіці та високій зносостійкості.

29149 грн

Husqvarna 555FX дуже потужний кущоріз розроблений для робіт напротязі цілого дня у важких умовах. Двигун X-Torq® забезпечує велику потужність, швидке прискорення, зменшену витрату палива. Коротка штанга та конічний редуктор під кутом 24 градуси спрощує спрямовану вирубку в густих лісах. Дуже низька вібрація завдяки технології LowVib®. Поставляється з підвіскою Balance XT.