4000 l/h

Відображаєтся всі 3 результата
5559 грн 4099 грн

Садовий насос METABO P 4000 G (600964000) Для поливання саду та відкачування ґрунтових вод, а також для підйому, перекачування та циркуляції чистої води Конденсаторний двигун, що не потребує технічного обслуговування Захист від перевантаження: захищає двигун від перегрівання Система високоякісних контактних ущільнювальних кілець для тривалого терміну експлуатації Окремий отвір для заливання води для простого введення насоса в експлуатацію Пробка для зливу води (захист від замерзання), при відкручуванні не потрібні інструменти Ніжки на гумових прокладках для роботи без шуму та вібрації Ергономічна ручка для зручного транспортування Для іригації садових ділянок з 1-3 дощовими установками Зображені інструменти можуть відрізнятися залежно від конфігурації оснащенням та технічними характеристиками. Враховуйте обсяг поставки та опис виробу. Приладдя входить до комплекту, лише якщо зазначено у обсязі поставки.

8376 грн 6999 грн

Насосна станція METABO HWW 4000/25 G (600971000) Для автоматичного водопостачання, для поливання саду, та відкачування ґрунтових вод, а також для підйому, перекачування та циркуляції чистої води Напірний резервуар для підготовки води з економією енергії та малошумною роботою Манометричний вимикач на ресивері для автоматичної активації у разі підвищеної потреби у воді Конденсаторний двигун, що не потребує технічного обслуговування Захист від перевантаження: захищає двигун від перегрівання Система високоякісних контактних ущільнювальних кілець для тривалого терміну експлуатації Окремий отвір для заливання води для простого введення насоса в експлуатацію Пробка для зливу води (захист від замерзання), при відкручуванні не потрібні інструменти Для іригації садових ділянок з 1-3 дощовими установками Для однофазного змінного струму Зображені інструменти можуть відрізнятися залежно від конфігурації оснащенням та технічними характеристиками. Враховуйте обсяг поставки та опис виробу. Приладдя входить до комплекту, лише якщо зазначено у обсязі поставки.

11007 грн 8356 грн

Насосна станція METABO HWW 4000/25 Inox (600982000) Для автоматичного водопостачання, для поливання саду, та відкачування ґрунтових вод, а також для підйому, перекачування та циркуляції чистої води Напірний резервуар для підготовки води з економією енергії та малошумною роботою Манометричний вимикач на голівці насоса для автоматичної активації у разі підвищеної потреби у воді Конденсаторний двигун, що не потребує технічного обслуговування Захист від перевантаження: захищає двигун від перегрівання Система високоякісних контактних ущільнювальних кілець для тривалого терміну експлуатації Довговічний корпус насоса з високосортної сталі Окремий отвір для заливання води для простого введення насоса в експлуатацію Пробка для зливу води (захист від замерзання), при відкручуванні не потрібні інструменти Для іригації садових ділянок з 1-3 дощовими установками Для однофазного змінного струму Зображені інструменти можуть відрізнятися залежно від конфігурації оснащенням та технічними характеристиками. Враховуйте обсяг поставки та опис виробу. Приладдя входить до комплекту, лише якщо зазначено у обсязі поставки.