Кущоріз бензиновий STIGA SHP60 STIGA

7199 грн
Є в наявності
  • Опис

    Особливості SHP60

    Функціональні садові інструменти

    Кущорізи застосовуються для розчищення території від чагарнику і дрібних дерев. Їх використовують для роботи на присадибних ділянках, очищення місця під будівельні майданчики, звільнення простору під час прокладки електричних кабелів і каналізаційних труб. Кущоріз здатний значно прискорити і полегшити роботу садівника-любителя і дачника.

    Кращий помічник садівника-любителя

    Кущоріз Stiga shp 60 – це компактний ручний прилад, який підходить для садово-паркових, а також ландшафтних робіт. Компанія Stiga спеціалізується на виробництві садової техніки і точно знає, які пристрої необхідні для роботи в саду. Інструменти цієї фірми відрізняються ідеальним співвідношенням ціни і якості.

    Модель оснащена двотактним двигуном потужністю 850 Вт, який працює на бензині. Обсяг паливного бака складає 0,6 л. Ножі довжиною 61 см можуть виробляти лазерну різку чагарників і гілок товщиною до 28 см. Вони розраховані на велике навантаження і здатні прослужити досить довго.

    Рукоятка інструменту може повертатися і фіксуватися в трьох різних положеннях. Кущоріз має антивібраційну систему, здатну знизити навантаження на зап’ястя майстри під час проведення робіт. Вага інструменту становить 5,5 кг.

    ЕСКО допоможе в підборі інструментів

    Зробивши покупку кустореза Stiga shp60 в інтернет-магазині ЕСКО, Ви отримаєте гарантійний талон на сервісне обслуговування інструменту протягом п’яти років з моменту покупки. Магазин працює тільки з перевіреними виробниками і уважно стежить за якістю товару.

    Сплатити можна як готівкою, так і за допомогою банківської карти. Інтернет-магазин ЕСКО здійснює поставку товару шляхом в будь-яке місто України через Нову пошту або Нічний експрес. Зробіть собі подарунок – придбайте кущоріз в інтернет-магазині ЕСКО!

  • Характеристики
    Антивібраційна система

    Вага, кг

    Довжина ножів, см

    Макс. товщина гілки, мм

    Потужність двигуна, кВт
    Номінальні обороти, об / хв
    Обсяг паливного бака, л
    Поворотна задня ручка

    Країна виробник
    Тип ножа